Politici de confidentialitate

Farmaceutica REMEDIA S.A. isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – Farmaceutica REMEDIA S.A. precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Farmaceutica REMEDIA S.A. da dreptul unilateral si neechivoc ca Farmaceutica REMEDIA S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

www.farmaciileremedia.ro va respecta informatiile confidentiale pe care ni le-ati furnizat.

www.farmaciileremedia.ro solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai.

www.farmaciileremedia.ro nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de e-mailuri ale clientilor sai.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.farmaciileremedia.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.

Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului www.farmaciileremedia.ro cat si la prelucrarea datelor, puteti apela la TelVerde: +40 8008 REMEDIA (7363342).

SC Farmaceutica REMEDIA S.A. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 21222