Farmaciile REMEDIA

Cebrium Caps. X 30


Producator:
Ever Neuro Pharma Gmbh

Stoc: Disponibil


Pret: 166.25 RON

Denumire produs: Cebrium Caps. X 30

Producator: Ever Neuro Pharma Gmbh

No related posts.

No related posts.

Cebrium este un supliment alimentar ce contine o combinatie unica, pantetata, de aminoacizi specifici creierului, optim dozati, care sa-l sprijine cat mai eficient in rolul sau.

Cebrium consta dintr-o peptona (lanturi scurte de aminoacizi), obtinuta printr-un proces de productie complex, din proteine naturale.

Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigura o varietate de functii metabolice, inclusiv ale sistemului nervos. Aminoacizii sunt materiale de constructie importante, ei intrand in compozitia neurotransmitatorilor, care asigura performantele organismului nostru, fiind esentiali pentru atentie si memorie.

Aminoacizi precum acidul glutamic si acidul aspartic sunt cunoscuti ca neurotransmitatori. Serina, fenilalanina, tirozina, metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmitatori. Valina este deosebit de importanta pentru buna functionare a celulelor nervoase. Neuronii care sunt protejati si bine hraniti vor avea o structura celulara mai puternica. Aceasta determina optimizarea functionarii retelei neuronale in ciuda factorilor externi daunatori (stres, volum mare de lucru, suprasolicitare) si a procesului natural de imbatranire.

Cebrium sprijina eficient abilitatile mentale, fiind recomandat in scaderea capacitatii de concentrare, deficit de atentie, afectarea usoara a memoriei. Este indicat adultilor in perioadele de efort intelectual sustinut, in conditii de stres, surmenaj, forme usoare de anxietate si depresie.

No related posts.

Nume Farmacie Judet Adresa Stoc Detalii
Sfanta Treime – Farmacie Hunedoara Str. O. Densusianu, bl.13 DMN, Hateg Disponibil Vezi Detalii
Verona – Farmacie Hunedoara Str. Victoriei 12A, Hunedoara Indisponibil Vezi Detalii
Sfantul Constantin – Farmacie Dambovita Bd. Independentei, nr. 17b, Targoviste Disponibil Vezi Detalii
Sfanta Irina – Farmacie Timis Strada Iancu Flondor nr. 40E, Timisoara Disponibil Vezi Detalii
Izvorul Tamaduirii – Farmacie Alba Str. Iuliu Maniu, Bl. 280, Alba Iulia Indisponibil Vezi Detalii
Sfantul Gheorghe – Farmacie Hunedoara Piata Victoriei nr. 3, Deva Disponibil Vezi Detalii
Sfanta Maria – Farmacie Hunedoara Str. Mihai Eminescu 13, Deva Indisponibil Vezi Detalii

Recomanda:
Tipareste:

Articole similare
4 posibile cauze pentru caderea parului
Caderea parului este un fenomen care afectreaza din ce in ce mai multe persoane. Daca la barbati chelia este o idee cu care s-au obisnuit, pentru femei este ingrijorator cand...

4 cauze posibile pentru caderea parului
Caderea parului este un fenomen care afectreaza din ce in ce mai multe persoane. Daca la barbati chelia este o idee cu care s-au obisnuit, pentru femei este ingrijorator cand...dermatocosmetice auriga

No related posts.

No related posts.No related posts.No related posts.

Farmaceutica REMEDIA S.A. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 21222.
© Copyright 2012. Farmaceutica REMEDIA S.A. Toate drepturile rezervate.

No related posts.