Farmaciile REMEDIA

Maraton Potenta Caps. X 4


Producator:
Parafarm Med Sa

Stoc: Disponibil


Pret: 40.15 RON

Denumire produs: Maraton Potenta Caps. X 4

Producator: Parafarm Med Sa

No related posts.

No related posts.

Maraton Potenta ajuta la obtinerea de erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara.

Efectul Maraton Potenta se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.

Acest produs 100% natural se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Contraindicatii:
Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general cand efortul fizic este contraindicat.

Compozitie:
O capsula contine extracte de: Muira Puama 40mg, L-Arginina alfa cetoglutarat 140 mg , Ginseng Asiatic -extract uscat(Panax Ginseng) 40 mg Ginseng Siberian 40mg, Guarana 20mg, Tribulus terestris 40mg, Epimedium 48mg, Polygonum .

Mod de administrare:
Se recomanda consumul ocazional de 2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.
Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.

No related posts.

Nume Farmacie Judet Adresa Stoc Detalii
Sfantul Petru – Oficina de distributie Hunedoara Str. Principala 27, Caldire Dispensar Uman , Lapugiu de Jos Disponibil Vezi Detalii

Recomanda:
Tipareste:

Articole similare
4 suplimente naturale pentru cresterea libidoului la barbati
Multe suplimente naturale pentru libidoul barbatilor nu functioneaza in lipsa unor medicamente adecvate. Totusi, vestea buna este ca exista suplimente care pot fi luate individual si pot avea rezultate. Libidoul...

Pilule contraceptive – ce sunt si cand sunt recomandate
Pilulele contraceptive, denumite si anticonceptionale, sunt medicamente care se administeaza oral si care contin substante hormonale cu rol in prevenirea unei sarcini. Pe piata exista o diversitate mare de pilule...dermatocosmetice auriga

No related posts.

No related posts.No related posts.No related posts.

Farmaceutica REMEDIA S.A. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 21222.
© Copyright 2012. Farmaceutica REMEDIA S.A. Toate drepturile rezervate.

No related posts.