BONEXIO COMPRIMATE X 30

Producător: HEALTH ADVISORS S.R.L.

Cod produs: 218090

Disponibilitate: Indisponibil

Preţ: 30,52 Lei
Cantitate:

Bonexio este o combinatie unica si moderna de substante active care functioneaza diferit fata de celelalte tratamente pentru osteoporoza, deoarece contine vitamina k2 a€“ ultima inovatie in materie de vitamine, fundamentata in mod stiintific prin studii medicale ca fiind esentiala pentru matricea osoasa si sistemul cardiovascular. Bonexio ajuta la oprirea procesului de pierdere a masei osoase, crescand densitatea osoasa si reducand riscul de fracturi non-vertebrale si calcifierea arteriala, avand un profil farmacodinamic deosebit si favorabil, fara interactiuni farmacocinetice. O doza exacta de substante active : MK7 (45 µg)+ CALCIU (2mg) + (5µg)/ comprimat filmat; MK7 este singura forma de vitamina K nativa care este fundamentata in mod stiintific prin studii medicale ca fiind foarte importanta pentru matricea osoasa si sistemul cardiovascular. INDICATII: BONEXIO este recomandat pentru:

 • aportul si corectia deficitului de: vitamina Ka‚‚ MK7, precum si de vitamina Da‚ƒ, esentiale pentru mentinerea unor oase integre structural
 • prevenirea si reducerea pierderii osoase care creste o data cu inaintarea in varsta;
 • reducerea riscului de fracturare si cresterea densitatii osoase;
 • promovarea remineralizarii si reconstructiei osoase;

Indicat mai ales femeilor pentru a impiedica pierderea accentuata a masei osoase, administrarea poate incepe chiar de la premenopauza (4-5 ani). Indicat si barbatilor pentru cresterea densitatii osoase si scaderea riscului de fractura, in special la instalarea semnelor de fragilitate osoasa. AVANTAJE:

 • Bonexio are un profil farmacodinamic deosebit si favorabil;
 • Pastreaza microarhitectura osoasa;
 • Vitamina Ka‚‚ este esentiala pentru prevenirea osteoporozei sau a matricei osoase in general;
 • Vitamina Ka‚‚ ajuta in reducerea riscului aparitiei fracturilor vertebrelor, reducerea calcefierii arteriale;
 • Vitamina Ka‚‚ activeaza in mod natural osteocalcinul, principala proteina necolagenica a tesutului osos;
 • Vitamina Ka‚‚, fiind un transportator al Ca, scade efectele secundare ale CaDa‚ƒ. Ka‚‚ are efecte pozitive si la alte boli precum: insuficienta renala cronica, ateroscleroza, diabet.

BENEFICII:

 • Cantitatile active fiind mici (45mcg), Bonexio nu are efecte adverse;
 • Bonexio nu are interactiuni farmacocinetice: vitamina Ka‚‚ este singura care nu intervine in procesul de coagulare al sangelui, deci nu are contraindicatii pentru pacientii care administreaza medicamente anticoagulante sau de subtiere a sangelui;

SIGURANTA: Bonexio nu are efecte adverse: Vitamina Ka‚‚ a fost consumata in Japonia, prin intermediul mancarii traditionale Natto, de-a lungul a sute de ani in concentratii mult mai mari (8-1ncg/zi) decat dozele zilnice recomandate si totusi n-au existat efecte adverse. Bonexio are un profil de siguranta superior altor produse: nu are efecte adverse asupra coagularii sangelui. Chiar si la o doza de 36 mcg/zi MK-7, pe o perioada de 7-12 saptamani, nu s-au prezentat efecte adverse asupra coagularii sangelui. Vitamina Ka‚‚ este singura care nu intervine in procesul de coagulare al sangelui, deci nu are contraindicatii pentru pacientii care administreaza medicamente anticoagulante sau de subtiere a sangelui. Nu are interactiuni cu medicatia anticoagulanta: antiagregatele plachetare si anticoagulante cumarinice (ex: warfarina). PERFORMANTA:

 • MK-7 este forma de vitamina Ka‚‚ cea mai biodisponibila si bioactiva si se pastreaza cel mai indelungat in organism.
 • Este rapid absorbita de intestine si atinge punctul maxim in 4 ore.
 • Doza de vitamina Ka‚‚ necesara si eficace este mica (45µg/zi) spre deosebire de alte produse (45mg/zi) iar efectul este mai intens.
 • Bonexio pastreaza microarhitectura osoasa pe termen lung.

HEALTH ADVISORS S.R.L.

Spune-ţi parerea

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine: