TEST SARCINA GRAVIQUICK

Producător: NanoRepro AG

Cod produs: 218525

Disponibilitate: Indisponibil

Preţ: 8,60 Lei
Cantitate:
Etichete: Mama si copilul

GraviQUICK test de sarcina - test cu cea mai sigura metoda

GraviQUICK este un test de sarcina de incredere care arata in mod clar in 5 minute daca o femeie este insarcinata sau nu. GraviQUICK foloseste o procedura de testare tip caseta.

Testul GraviQUICK este un dispozitiv de auto-diagnosticare indicat pentru determinarea calitativă a hormonului gonadotropina corionica umana (HCG) in urina pentru diagnosticarea timpurie a sarcinii pe cale vizuala. Testul GraviQUICK este destinat atat uzului profesional, cat si utilizatorilor neprofesionisti.

HCG este un hormon de natura glicoproteica produs de placenta in dezvoltare la putin timp dupa ce fertilizarea a avut loc. Pe parcursul unei sarcini normale, HCG poate fi detectat in urina in urmatoarele 7 zile dupa conceptie, dubland valoarea de 1,3 la fiecare 2 zile. La momentul ultimului ciclu menstrual, nivelul HCG din urina este de aproximativ 1 mlU/ml, cu valori maxime de 1. la 2. mlU/ml, care pot fi atinse la sfarsitul primului trimestru. Prezenta HCG imediat dupa conceptie si urmatoarea crestere in concentratie dupa fiecare crestere gestationala face ca acesta sa fie un marker ideal pentru detectarea timpurie a sarcinii.

Principiul testului de sarcina GraviQuick

GraviQUICK este un test rapid, intr-un singur pas, care se bazeaza pe tehnica imunocromatografica. O membrana cu un suport adsorbant este asezata deasupra unei filtru din fibra de sticla impregnat cu conjugat liofilizat coloidal de particule de aur si anticorpi HCG monoclonali in faza solida. Un alt suport adsorbant asezat la capatul testului adsoarbe lichidul in exces. Proba de urina se întroduce in dispozitiv si patrunde prin suportul adsorbant, apoi lateral in membrana cromatografica.

La contactul cu membrana, mostra dizolva conjugatul liofilizat. In cazul unei mostre reactive, antigenul HCG se va atasa de anticorpii din solutia coloidala. In timp ce conjugatul inainteaza, patrunderea prin membrana, anticorpii monoclonali anti-HCG aplicati pe zona de test (a€œTa€) se vor uni cu complexul conjugatului cu aur coloidal HCG si vor forma o linie roz (a€œTa€).

Toate mostrele vor determina aparitia unei linii roz in zona de control (a€œCa€). Aceasta linie se formeaza datorita imbinarii anticorpilor policlonali (Anti IgC) din zona de control cu mostra de conjugat cu aur coloidal. Prezenta acestei linii indica faptul ca mostra este potrivita si ca testul a fost realizat corect. In mai puÅ£in de 5 minute pot fi detectate valorile HCG mai mici de 1mlU/ml.

Conditii de pastrare

Kitul de test poate fi pastrat la temperaturi cuprinse intre 4a€“3ºC, in ambalajul original, sigilat, pana la data expirarii. A nu se congela.

 

NanoRepro AG

Spune-ţi parerea

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine: