AUDI SPRAY ADULT 50ML

Producător: LAB. DIEPHARMEX GENEVE

Cod produs: 217873

Disponibilitate: Indisponibil

Preţ: 28,71 Lei
Cantitate:

Audi Spray Adult este o solutie hipertonica pe baza de apa de mare controlata microbiologic care fludifica si dizolva cerumenul permitand dispersarea sa naturala. Prin folosirea acestui produs se evita folosirea betisoarelor de urechi care tind sa impinga cerumenul catre timpan. Audi spray elimina excesul de cerumen si impuritati si previne formarea dopului de ceara. In cazul in care deja s-a format un dop, produsul faciliteaza indepartarea acestuia de catre medic.

Contraindicatii: A nu se utiliza Audi Spray Adult fara sfatul medicului in urmatoarele cazuri: otita, dureri de ureche, perforarea timpanului si in cazul persoanelor predispuse ametelilor, sau care au suferit deja o operatie la nivelul urechii sau timpanului.

Mod de administrare: Apasati pentru o secunda, tinand flaconul vertical. Masati baza urechii timp de 1 secunde. Inclinati capul in aceeasi parte pentru a elimina surplusul si uscati. Fara a indeparta varful din flacon, nu uitati sa clatiti cu apa fierbinte dupa fiecare utilizare. Daca nu utilizati in mod regulat Audi spray, pipeta se poate bloca pentru ca sarea se cristalizeaza. In acest caz scoateti pipeta si inmuiati-o in apa fierbinte timp de 3 de minute.

LAB. DIEPHARMEX GENEVE

Spune-ţi parerea

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine: