Despre noi

Farmaceutica REMEDIA S.A., cotata la Bursa de Valori Bucuresti din 1996 – Categoria STANDARD, simbol RMAH, face parte din grupul de companii specializate in activitati de vanzare si distributie de medicamente, promovare si marketing si are un rol cheie in domeniul sanatatii.

Prezenta pe piata inca din 1991, Farmaceutica REMEDIA S.A. isi consolideaza pozitia in anul 2006 prin fuzionarea cu actionarul majoritar V. TARUS RoAgencies SRL, iar in perioada 2019-2020 transfera 63 de farmacii catre Help Net, parte a grupului german Phoenix, asigurand astfel resursele de consolidare si dezvoltare a liniilor de afaceri profitabile si a proiectelor novatoare in domeniul serviciilor de sanatate.

In prezent Farmaceutica REMEDIA S.A. opereaza 23 unitati proprii in 7 judete, in special Hunedoara si Sibiu si este orientata pe diversificarea portofoliului de produse farmaceutice, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, precum si servicii de consiliere in beneficiul pacientilor prin intermediul platformei online.