Politica de retur


Termenul exercitarii dreptului legal de retragere


In conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanta nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiaza de o perioada de retragere  de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumparate, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri.


Perioada de retragere expira in termen de 14 zile de la:


- ziua in care clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de client, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:

- in cazul in care clientul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de client, intra in posesia fizica a ultimului produs;

- in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de client, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;


Modalitatile de exercitare a dreptului legal de retragere


Clientul, in vederea exercitarii dreptului de retragere din contract, este obligat sa notifice in mod expres  Farmaceutica REMEDIA la urmatoarele date de contact: Farmaceutica REMEDIA , sat Vața de Jos, com. Vața de Jos, str. Piața Moților, bl, 56, parter, ap. 59, jud. Hunedoara (FARMACIA SFÂNTA PARASCHIVA) TEL. 0800.873.633, la intentia de retragere din contract, sub forma unei declaratii neechivoce (scrisoare trimisa prin posta/fac/e-mail). De asemenea, Clientul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.farmaciileremedia.ro formularul standard de retragere, in sectiunea “Returnari”


Utilizarea formularului standard de retragere disponibil pe site-ul Farmaceutica REMEDIA nu este obligatorie, insa, in situatia in care Clientul opteaza pentru acesta, Farmaceutica REMEDIA va transmite catre Client, prin e-mail,  confirmarea de primire a formularului de retragere.

Farmaceutica REMEDIA are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate, sub conditia receptionarii produselor.  Farmaceutica REMEDIA isi rezerva dreptul de a prelungi termenul de 14 zile daca nu a intrat in posesia produselor returnate sau cel putin, Clientul nu a trimis o confirmare a expedierii coletului, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.


In cazul returnarii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare sunt suportate de catre client.

In cazul returnarii partiale a produselor, Farmaceutica REMEDIA va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentu expeditie. Cu toate acestea, taxa de transport pentru returnarea produselor ramane in continuare in sarcina clientului.
 
Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si comanda, cheltuielile de returnare vor fi suportate de Farmaceutica REMEDIA.


Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, fara urme de uzura si este complet, inclusiv cu accesorii.

In cazul in care produsul returnat a facut parte dintr-o campanie promotionala de acordare a unui produs cadou, odata cu returnarea produsului achizitionat se va returna si produsul oferit cadou.


Produsele exceptate de la posibilitatea de returnare


Sub rezerva dispozitiilor art.16 lit. d), e), f) din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract (dreptul de returnare) urmatoarele produse:


  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (hrana pentru bebelusi (lapte, piureuri, sucuri, biscuit, saruri de rehidratare etc.)

  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (medicamente de uz uman, produse cosmetice, produse de igiena intima si produse care intra in contact cu mucoasa umana: scutece, periute de dinti, biberoane, suzete, nebulizatoare, termometre rectale, pompe de san, irigatoare, centuri postnatale, protectii mameloane, dus bucal, jucarii dentitie. Prezenta lista nu este exhaustiva).

  • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

  • Produse sigilate incadrate in categoria medicamentelor de uz uman, care necesita conditii speciale de depozitare si pastrare, astfel cum acestea sunt mentionate in prospect de detinatorului autorizatiei de punere pe piata. Prin exceptie, se accepta returul medicamentelor de uz uman sigilate/desigilate care prezinta deficient de calitate si/sau conformitate.


Obligatiile Clientului in cazul retragerii conform art.14 alin.3 din OUG 34/2014


Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Ca atare, in functie de tipul de produs care se returneaza, daca se constata ca actiunile asupra acestuia tradeaza urme de folosinta excesiva ce pot cauza diminuarea valorii, produsul este trimis spre verificare catre furnizor/producator, pentru confirmarea/ infirmarea manipularii corespunzatoare a acestuia. Astfel, valoarea finala a acestuia se va stabili in functie de valoarea generata de costul pieselor necesar a fi inlocuite si/sau manoperei de reconditionare a produsului. Diminuarea valorii produsului returnat in functie de deteriorarea acestuia poate fi facuta pana la 50% din valoarea initiala.


Garantia produselor in baza Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

Produsele de folosinta indelungata (Produsele relativ complexe, constituite din piese si subansambluri, proiectate si construite pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra carora se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere) beneficiaza de garantie de conformitate in baza Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.


Astfel, la livrare, produsul va fi insotit de certificat de garantie  - hartie sau va fi trimis clientului, in format electronic, prin e-mail, dupa caz.


Certificatul de garantie va contine elementele de identificare a produsului, termenul de garantie, durata medie de utilizare, modalitatile de asigurare a garantiei - intretinere, reparare, inlocuire si termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea si adresa vanzatorului si ale unitatii specializate de service.


Cum se returnareaza banii:


In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, Farmaceutica REMEDIA S.A.  se angajeaza sa returneze beneficiarului, in cont, suma achitata pentru produsul returnat si costurile de livrare, in maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea produsului de catre vanzator.


Queries: 70, Total time: 1,091.844 ms [By time] [By id] [By file]
1 (0.362)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '0' AND (route = 'engb' OR route = '')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
2 (4.934)
SELECT `data`
FROM `ochs_session`
WHERE session_id = 'fd3961a564e96e5e38d800d2b3' AND expire > 1643018645
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/session/db.php:21
3 (184.547)
SELECT *
FROM ochs_store
WHERE REPLACE(`ssl`, 'www.', '') = 'https://farmaciileremedia.ro/'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/controller/startup/startup.php:6
4 (92.028)
SELECT *
FROM `ochs_setting`
WHERE store_id = '0' OR store_id = '0'
ORDER BY store_id ASC
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/controller/startup/startup.php:25
5 (1.653)
SELECT *
FROM ochs_language
WHERE status = '1'
ORDER BY sort_order, name
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/localisation/language.php:15
6 (92.612)
SELECT *
FROM ochs_currency
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/currency.php:10
7 (11.161)
SELECT tr1.tax_class_id, tr2.tax_rate_id, tr2.name, tr2.rate, tr2.type, tr1.priority
FROM ochs_tax_rule tr1
LEFT JOIN ochs_tax_rate tr2 ON (tr1.tax_rate_id = tr2.tax_rate_id)
INNER JOIN ochs_tax_rate_to_customer_group tr2cg ON (tr2.tax_rate_id = tr2cg.tax_rate_id)
LEFT JOIN ochs_zone_to_geo_zone z2gz ON (tr2.geo_zone_id = z2gz.geo_zone_id)
LEFT JOIN ochs_geo_zone gz ON (tr2.geo_zone_id = gz.geo_zone_id)
WHERE tr1.based = 'shipping' AND tr2cg.customer_group_id = '1' AND z2gz.country_id = '175' AND (z2gz.zone_id = '0' OR z2gz.zone_id = '2701')
ORDER BY tr1.priority ASC
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/tax.php:16
8 (0.892)
SELECT tr1.tax_class_id, tr2.tax_rate_id, tr2.name, tr2.rate, tr2.type, tr1.priority
FROM ochs_tax_rule tr1
LEFT JOIN ochs_tax_rate tr2 ON (tr1.tax_rate_id = tr2.tax_rate_id)
INNER JOIN ochs_tax_rate_to_customer_group tr2cg ON (tr2.tax_rate_id = tr2cg.tax_rate_id)
LEFT JOIN ochs_zone_to_geo_zone z2gz ON (tr2.geo_zone_id = z2gz.geo_zone_id)
LEFT JOIN ochs_geo_zone gz ON (tr2.geo_zone_id = gz.geo_zone_id)
WHERE tr1.based = 'store' AND tr2cg.customer_group_id = '1' AND z2gz.country_id = '175' AND (z2gz.zone_id = '0' OR z2gz.zone_id = '2701')
ORDER BY tr1.priority ASC
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/tax.php:44
9 (0.579)
SELECT *
FROM ochs_weight_class wc
LEFT JOIN ochs_weight_class_description wcd ON (wc.weight_class_id = wcd.weight_class_id)
WHERE wcd.language_id = '2'
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/weight.php:10
10 (0.362)
SELECT *
FROM ochs_length_class mc
LEFT JOIN ochs_length_class_description mcd ON (mc.length_class_id = mcd.length_class_id)
WHERE mcd.language_id = '2'
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/length.php:10
11 (0.498)
DELETE
FROM ochs_cart
WHERE (api_id > '0' OR customer_id = '0') AND date_added < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 1 HOUR)
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/cart.php:15
12 (0.996)
SELECT *
FROM `ochs_event`
WHERE `trigger` LIKE 'catalog/%' AND status = '1'
ORDER BY `sort_order` ASC
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/setting/event.php:4
13 (0.579)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'information/information' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
14 (0.888)
SELECT DISTINCT *
FROM ochs_information i
LEFT JOIN ochs_information_description id ON (i.information_id = id.information_id)
LEFT JOIN ochs_information_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id)
WHERE i.information_id = '7' AND id.language_id = '2' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/information.php:4
15 (89.474)
SELECT *
FROM ochs_information_to_layout
WHERE information_id = '7' AND store_id = '0'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
16 (95.875)
SELECT *
FROM ochs_layout_route
WHERE 'information/information' LIKE route AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
17 (12.258)
SELECT *
FROM ochs_layout_module
WHERE layout_id = '11' AND position = 'column_left'
ORDER BY sort_order
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/layout.php:14
18 (85.845)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/column_left'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
19 (0.229)
SELECT *
FROM ochs_information_to_layout
WHERE information_id = '7' AND store_id = '0'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
20 (0.224)
SELECT *
FROM ochs_layout_route
WHERE 'information/information' LIKE route AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
21 (1.992)
SELECT *
FROM ochs_layout_module
WHERE layout_id = '11' AND position = 'column_right'
ORDER BY sort_order
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/layout.php:14
22 (0.228)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/column_right'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
23 (91.546)
SELECT *
FROM ochs_information_to_layout
WHERE information_id = '7' AND store_id = '0'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
24 (5.627)
SELECT *
FROM ochs_layout_route
WHERE 'information/information' LIKE route AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
25 (0.277)
SELECT *
FROM ochs_layout_module
WHERE layout_id = '11' AND position = 'content_top'
ORDER BY sort_order
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/layout.php:14
26 (0.264)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/content_top'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
27 (94.320)
SELECT *
FROM ochs_information_to_layout
WHERE information_id = '7' AND store_id = '0'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/information.php:16
28 (0.479)
SELECT *
FROM ochs_layout_route
WHERE 'information/information' LIKE route AND store_id = '0'
ORDER BY route DESC LIMIT 1
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/layout.php:4
29 (1.000)
SELECT *
FROM ochs_layout_module
WHERE layout_id = '11' AND position = 'content_bottom'
ORDER BY sort_order
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/layout.php:14
30 (5.098)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/content_bottom'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
31 (0.464)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/footer' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
32 (1.637)
SELECT *
FROM ochs_information i
LEFT JOIN ochs_information_description id ON (i.information_id = id.information_id)
LEFT JOIN ochs_information_to_store i2s ON (i.information_id = i2s.information_id)
WHERE id.language_id = '2' AND i2s.store_id = '0' AND i.status = '1'
ORDER BY i.sort_order, LCASE(id.title) ASC
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/information.php:10
33 (0.320)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/footer'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
34 (3.896)
SELECT *
FROM ochs_extension
WHERE `type` = 'analytics'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
35 (1.532)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/header' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
36 (0.474)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/language' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
37 (0.354)
SELECT *
FROM ochs_language
WHERE status = '1'
ORDER BY sort_order, name
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/localisation/language.php:15
38 (0.488)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/language'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
39 (0.278)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/currency' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
40 (0.475)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/currency'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
41 (10.924)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/search' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
42 (1.857)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/search'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
43 (0.520)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/cart' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
44 (0.357)
SELECT *
FROM ochs_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = 'fd3961a564e96e5e38d800d2b3'
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/cart.php:36
45 (0.289)
SELECT *
FROM ochs_extension
WHERE `type` = 'total'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/setting/extension.php:4
46 (3.463)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'extension/total/sub_total' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
47 (0.424)
SELECT *
FROM ochs_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = 'fd3961a564e96e5e38d800d2b3'
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/cart.php:36
48 (4.869)
SELECT *
FROM ochs_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = 'fd3961a564e96e5e38d800d2b3'
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/cart.php:36
49 (1.722)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'extension/total/credit' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
50 (0.642)
SELECT SUM(amount) AS total
FROM ochs_customer_transaction
WHERE customer_id = '0'
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/customer.php:122
51 (87.300)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'extension/total/total' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
52 (0.465)
SELECT *
FROM ochs_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = 'fd3961a564e96e5e38d800d2b3'
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/cart.php:36
53 (4.063)
SELECT *
FROM ochs_cart
WHERE api_id = '0' AND customer_id = '0' AND session_id = 'fd3961a564e96e5e38d800d2b3'
/home/farmaciileremedi/public_html/system/library/cart/cart.php:36
54 (0.423)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/cart'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
55 (0.249)
SELECT *
FROM ochs_translation
WHERE store_id = '0' AND language_id = '2' AND (route = 'common/menu' OR route = 'ro-ro')
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/translation.php:6
56 (1.702)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '0' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
57 (0.569)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100834' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
58 (1.161)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100830' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
59 (0.997)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '117304' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
60 (3.789)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100842' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
61 (0.864)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100840' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
62 (0.745)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100810' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
63 (0.788)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100814' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
64 (1.108)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100836' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
65 (0.579)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100832' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
66 (0.625)
SELECT *
FROM ochs_category c
LEFT JOIN ochs_category_description cd ON (c.category_id = cd.category_id)
LEFT JOIN ochs_category_to_store c2s ON (c.category_id = c2s.category_id)
WHERE c.parent_id = '100838' AND cd.language_id = '2' AND c2s.store_id = '0' AND c.status = '1'
ORDER BY c.sort_order, LCASE(cd.name)
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/catalog/category.php:10
67 (0.256)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/menu'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
68 (73.339)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'common/header'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4
69 (0.430)
SELECT *
FROM ochs_setting
WHERE store_id = '0' AND `code` = 'advertise_google'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/setting/setting.php:6
70 (0.580)
SELECT *
FROM ochs_theme
WHERE store_id = '0' AND theme = 'default' AND route = 'information/information'
/home/farmaciileremedi/public_html/catalog/model/design/theme.php:4