MASK PLUS GEL 30ML

Producător: SOLARTIUM GROUP S.R.L. [PMV]

Cod produs: 223587

Disponibilitate: 16

Preţ: 74,03 Lei
Cantitate:
Etichete: Cosmetice

MASK PLUS gel pentru tratamentul acneei inflamatorii, 30 ml

CE ESTE MASKPLUS GEL SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA

Mask Plus gel este un preparat farmaceutic care contine o tripla combinatie de principii active, tretinoin, acid glicolic si clindamicina, cu eficienta demonstrata clinic in tratamentul acneei vulgare asociata cu leziuni inflamatorii.

Mask Plusgel este prima recomandare a Ghidurilor Internationale in acneea usoara spre moderata asociata cu leziuni inflamatorii de tip papule si pustule si ca adjuvant al contraceptivelor orale in acneea cu componenta androgenetica.

MOD DE ACTIUNE

Tretinoinul:retinoid de uz farmaceutic cu cele mai multe studii clinice care demonstreaza eficienta in tratamentul acneei vulgare, contribuie la eliminarea punctelor albe si negre, previne reformarea leziunilor acneice si are efect antiinflamator.

Acidul glicolic: exfoliant cu effect de reducere mai rapida a leziunilor acneice si destimulare locala a colagenului. In asociere cu tretinoinul, previne hiperpigmentarea postinflamatorie si dezvoltarea cicatricilor postacneice.

Clindamicina:antibiotic de generatie mai noua cu profil superior de siguranta sitolerabilitate, impiedica inmultirea bacteriilor patogene implicate inagravarea acneei si are efect antiinflamator.

Tripla combinatie de principii active actioneaza pentru:

-Reducerea punctelor albe si negre (comedoane)

-Reducere leziuni inflamatorii (papule si pustule)

-Inhibarea inmultirii locale a bacteriilor patogene

-Preventia reformarii noilor leziuni

-Preventia petelor pigmentare postinflamatorii

-Preventia cicatricelor postacneice

 

La baza dehidrogel este asociat Polivinil A. (PVA), un biopolimer farmaceutic non-ocluzivcare creste complianta si siguranta tratamentului cu Mask Plus gel. Studiile efectuate in cadrul Departamentului de Stiinte Farmaceutice de la Universitateadin Milano a demonstrat ca, datorita asocierii cu PVA, nici tretinoinul,nici clindamicina din compozitia Mask Plus gel nu are o absorbtie semnificativa la nivel sistemic si nici risc asociat de reactii adverse pe termen lung. Totodata studiile nu au evidentiat nicio contraindicatie pentru utilizarea produsului.

Ambalaj:

Flaconairless cu 30 ml gel

Producator:

SOLARTIUM GROUP S.R.L.

Spune-ţi parerea

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine: