Comanda si livrareCOMANDA SI LIVRARE

Livrarea produselor achizitionate de pe www.farmaciileremedia.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de Pharma Expertspedition doar pe teritoriul Romaniei.

Oferim si posibilitatea de transport cu temperatura controlata pentru comenzile ce contin medicamente fara prescriptie medicala pentru toata tara.

Tarife standard de  livrare prin Pharma Expertspedition:

15 lei (fara TVA) serviciu de livrare nationala; pentru localitatile considerate rute dedicate conform anexa

Tarif practicat de 2.1 RON/KM pentru rutele dedicate serviciul de livrare catre localitati situate in afara retelei de livrare

Termenul de livrare este de aproximativ 48-72 ore din momentul confirmarii comenzii.

Livrare de sarbatori: comenzile plasate in 24.12 se vor livra incepand cu data de 28.12.2020, iar cele plasate in 30/31.12.2020 incepand cu 04.01.2020

Observatii: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15:00 vor fi preluate in a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri, dupa ora 15:00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

Farmaciileremedia.ro are responsabilitatea de a asigura transportul si depozitarea coletelor continand medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala (OTC) astfel incat sa fie protejate impotriva deteriorarii, falsificarii, furtului, precum si cu mentinerea conditiilor de temperatura in conformitate cu specificatiile producatorului (< 25 C).

Dorim sa specificam faptul ca momentan putem asigura livrarea produselor doar in partea de Vest a tarii.

Anexa – localitati rute dedicate – retea de livrare 15 lei + tva: anexa