PERNATON GEL 40ML

Producător: DOETSCH GRETHER AG

Cod produs: 223491

Disponibilitate: 50

Preţ: 18,50 Lei
Cantitate:

Pernaton este o sursa naturala de substant›e, provenite din mare, cu proprietat›i de regenerare, elaborate in concordanaƒ cu standarde stricte de calitate. Contine extractul original Perna cu substant›a esent›ialaƒ GAG (Glycosaminoglycans), cu proprieta›i naturale pentru t›esuturi conjunctive, ligamente s™i cartilagii. Pernaton contine acizii gras™i Omega 3, 11 minerale diferite s™i 18 aminoacizi esent›iali.

 

 Extractul de Perna este elaborat din Perna Canaliculus (in imaginea alaƒturataƒ), folosind procesul patentat de inghet›are-uscare, folosit in Noua Zeelanda pentru a produce pudra Green Lipped Mussel - asigurand astfel o inaltaƒ calitate si puritate.

 

Extractul Perna poate fi gaƒsit numai in produsul Pernaton. Studiile publicate arataƒ ca extractul Perna este bland cu stomacul si nu este nici toxic, nici teratogen.

 

Cine poate beneficia de Pernaton?

 

Este ideal pentru sportivi, deoarece Pernatonul imbunaƒtat›es™te dezvoltarea s™i recuperarea musculaturii. iŽn prezent este folosit pe scaraƒ largaƒ de caƒtre sportivi, in mod special de catre fotbalis™ti.

 

Extractul Perna, folosit in intreaga gamaƒ Pernaton, are proprietat›i antiinflamatoare, de protect›ie a cartilajelor, precum s™i gastro-portective.

 

 Avantaje:

 

Faraƒ parabeni

Non-grasa

Absorbt›ie us™oaraƒ

Aromaƒ proaspataƒ s™i plaƒcutaƒ

Formula testataƒ

Mii de utilizatori mult›umit›i

Fabricatƒ in Elvet›ia

Ingrediente:

 

Aqua, Isopropyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Tromethamine, Carbomer, Mussel Extract, Glycosamineoglycans, Pinus Silvestris, Rosmarinus Officinalis, Eucaluptus Globulus, Citrus, Limonum, Cirtus Aurantium Dulcis, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Limonene, Linalool,

Citral (Inci-Declaration).

 

Mod de utilizare:

Frect›ionat›i zona afectataƒ de cateva ori pe zi, sau la nevoie, pana la absorbt›ia gelului.

 

Altele:

Evitat›i contactul cu ochii sau cu raƒnile deschise. Nu se folosesc la comprese. Nu este recomandat pentru copii mici.

 

 

DOETSCH GRETHER AG

Spune-ţi parerea

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine: