Termeni si conditii

Termeni si conditii

  1. Conditiile de utilizare a website-ului
www.farmaciileremedia.ro este website-ul oficial al Farmaciilor REMEDIA. Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea Farmaceutica REMEDIA S.A.

 

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.farmaciileremedia.ro. Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.farmaciileremedia.ro , produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de Farmaceutica REMEDIA S.A. ca fiind de interes pentru utilizatori.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre Farmaceutica REMEDIA S.A., va rugam sa nu mai utilizati acest website.

Continutul site-ului www.farmaciileremedia.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Farmaceutica REMEDIA S.A. Materialele publicate pe www.farmaciileremedia.ro pot fi utilizate in scop personal (cu mentionarea sursei), fiind interzisa comercializarea acestora. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului 2.

            2. Conditii de vanzare

Prin prezentul document se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.farmaciileremedia.ro , proprietatea Farmaceutica REMEDIA S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Metalurgiei 78, sector 4, 041836.

Folosirea acestui site, respectiv realizarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre utilizator a acestor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

            3. Produse

Magazinul on-line ww.farmaciileremedia.ro se ocupa de comercializarea produselor farmaceutice si parafarmaceutice pentru care nu este necesara eliberarea de prescriptii medicale, catre orice persoana fizica, romana sau straina, care a implinit varsta de 18 ani.

Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul mentionat, Farmaceutica REMEDIA S.A. se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. Farmaceutica REMEDIA S.A. isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc).

Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. Farmaceutica REMEDIA S.A. nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

Termenul de valabilitate al produselor comercializate de catre Farmaceutica REMEDIA S.A. prin intermediul site-ului, este cel dat si inscpriptionat de catre producator pe ambalaj.